Onze waarden : Daar staan we voor.


Onze waarden zijn ons kompas en leiden ons om onze job op een waardevolle manier in te vullen.

Onafhankelijk en ethiek:
Binnen RSM hanteren we de hoogste standaarden op ethisch vlak. Het stellen van ethisch gedrag is cruciaal in ons zakendoen. We opereren op een onafhankelijke wijze en leveren een dienstverlening op maat van de klant. Voor onze activiteit betekent dat we boekenonderzoeken verrichten, waarderingen opmaken en overnames begeleiden op een onafhankelijke wijze en telkens ervoor zorgen dat in hetgeen we doen onze ethische waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Ethisch ondernemen is onze tweede natuur.
Integriteit
We blijven trouw aan onze overtuigingen. We doen de juiste dingen.
In onze beslissingen, tijdens de onderhandelingen en in onze communicatie blijven we trouw aan onze overtuigingen. Onze klanten weten waarvoor RSM staat en integriteit is daar een belangrijk aspect van.
Kwaliteit
Het beste van onszelf geven dat is hetgeen waar we iedere dag naar streven.
Een duidelijk en kwalitatief onderbouwd advies geven aan onze klanten, daarop staan we. Iedere overname succesvol afronden is ons doel. Iedere waardering en boekenonderzoek afronden met een duidelijke positie en advies waarmee onze klant verder kan.
Samenwerking
Een oprechte en transparante samenwerking maakt het verschil. Op ieder moment tijdens een overname, een boekenonderzoek of een waardering kunnen we terecht bij onze collega’s gespecialiseerd in accounting, tax en audit. Samen sterk is ons motto.

Lange termijn visie
De lange termijn visie, dat is hetgeen voor ons primeert. Deze lange termijn visie hanteren we naar onze klanten, maar ook naar onze collega’s, onze leveranciers en onze business partners.
Respect
“Behandel anderen zoals je zelf graag behandeld wil worden” dat is ons devies. Door deze manier van denken proberen we steeds te handelen in het belang van onze klanten, collega’s en zakelijke partners.
De kracht om begrepen te worden, dat maakt het verschil.